Hnokkadís fra Skelgården
Stormur fra Skelgården
Hnokka fra Skelgården

Nyheder


 

28. december 2012: Så er vi hjemvendt fra julekeppni med Muska og Josefine. Muska blev taget direkte fra folden og har ikke været redet siden kåringen i september. Trods det blev de nr. 2 ud af ca. 28 rytter. Muska gav alt hvad hun havde i sig og blev ved med at vise tölt i flere tempoere uden at virke træt.


19. november 2012: Efteråret her har været meget travl. Vi har fået alle hestene hjem fra sommerfoldene, trænet unghestene og har haft travlt med at arrangerer Elitefølshowet. Vi kom sent hjem fra Elitefølshowet søndag aften efter en fantastisk dag. Hnokkadís klarede sig rigtig godt trods hun havde vokseværk og blev nr. 2 med kun 0.01 point fra førstepladsen med 8.05. Vi er utrolige glade, tilfredse og trætte efter en fantastisk weekend.


30. september 2012: Så er vi vendt hjem fra Thors følshow 2012. Det gik overalt forventning. Vi havde helsøstrene med, Hnokkadís og Hnokka fra Skelgården efter Odur frá Torfunesi og Kvisl frá Hrafnkelsstödum. Hnokkadís vandt sin klasse, fik ærespræmie og blev den bedste 2 års og højst bedømte med 3.20 i bevægelse og 3.05 i total. Så er Hnokkadís nu udtaget til Elitefølshowet 2012 d. 18. november 2012. Hnokka blev nr. 2 i sin klasse med kun 0,02 point fra første pladsen.


27. september 2012: De to 4 års vallakker Frami og Stebbi fra Skelgården har været redet på banen og ud på tur alene og har derved været gjort klar til salg. Ved yderligere interesse for de 2 vallakker så ring på 60 89 88 86 og se mere ved at klikke på deres navne.


23. september 2012: Så fik Áning frá Fjalli nye ejere. :-) Hun blev i dag solgt til et ægtepar som er meget glade for hende. Vi ønsker dem alt held og lykke herfra Skelgården og håber de vil få meget glæde af hende.


10. september 2012: Vi er lige kommet hjem fra efterårskåringen i Herning med 6 års hoppen Muska. Josefine red denne gang selv Muska til kåring og efter ikke at have kåret heste i mange år. Muska fik en fin kåring med en 1. klasses bygning. Hun fik 8 for skridt, galop og vilje og sind, hoved, hals, proportioner og hun fik 8,5 for overlinje og for benkvalitet.