Fjalar fra Skelgården


DK2010100083


Fjalar = Den kloge man også navn for en dværg og en kæmpe -  da han var meget lille da han blev født og har vokset sig stor med alderen. Samtidig er han en klog hest der begår sig godt i flokken.


Født d. 29. april 2010


Charmerende 5 års vallak med et rigtig godt sind! Han er rolig med et glad og positivt sind. Han elsker at snakke og er meget nysgerrig. Han bliver en hest med rigtig god ridevilje og vil blive en fantastisk ridehest med potentiale til at komme på konkurrence banerne. Fjalar er 5-gænger med smidige og elegante bevægelser, der vælger traven og tölten på marken. Han har rumlige bevægelser og har let ved alle gangarterne og viser momenter, hvor han sætter sig i tölten.

Fjalar har været ude og bade i havet og er nem at læsse i traileren. Fjalar er i gang med tilridning og gør sig rigtig godt i træningen. Han sød og cool og reagere rigtig fint på hjælperne, let at stoppe og følger rigtig fint tøjlen og går energisk frem med rigtig god skridt. Prisen stiger i takt med træningen.

Fjalar's mor er en fantastisk dejlig ridehoppe som rider igennem ild og vand for sin rytter. Hun har den skønneste ridevilje og glæde ved at ride samt fantastisk tölt i flere tempoere.

F: Magni frá Árgerdi 1. klasse med 8.23 i rid (Far til bedste 1 års ved Elitefølshow 2013 og 2014 og bedst byningsbedømte i 2013!)

FF: Odur frá Brun 1 klasse med 8.90 i rid

FM: Blika frá Árgerdi 1. klasse med 8.84 i rid

M: Polstjarna frá Svinafelli

MF: Stigandi frá Saudárkróki 1. klasseF: Magni frá Árgerði


M: Polstjarna frá Svinafelli


SOLGT i 2015