Stebbi fra Skelgården


DK2008109088


Stebbi=Kort form af navnet Stefan


Født d. 30. august 2008


Stebbi fra Skelgården DK2008109088 er en dejlig 7 års vallak og rigtig god ridehest med en god tölt. 140 i stg.

Stebbi er en fornøjelse at ride, når man mærker hans kraft i skridt med bevægelse igennem hele kroppen samt hans flotte og naturlige bæring. Når han så samles og rides i tölt med sædet og let hånd, så tölter han med lethed afsted med god takt og hovedholdning. Stebbi sættes let i anspring og viser en fin galop med god hovedholdning samt en fin trav. Stebbi er en charmerende ridehest til luksus skovture og stævner. Stebbi har en velansat hals, god skulder samt høj mankekam og god overlinje. Han er velproportioneret med god bredde med stærke og kraftige ben.

Stebbi har været med til track fra jorden, hvor han skulle igennem forskellige udfordringer fx gå igennem en snæver og slingende gang, slalom med og uden fører, at skulle stå stille alene og gå over presenning. Han var også til Track under rytter, hvor man fx skulle over en bro, åbne et ledhåndtag og lukke det igen ved at skifte hånd og tage det over hans hovedet, sætte sig op fra en skammel, gå over spring, rid ind af en vinkelret gang og bakke samme vej tilbage og til sidst plukke æbler fra et træ. Stebbi gjorde det så godt og blev nr. 2 i begge klasser, hvilket blev til en samlet 1. plads.

Stebbi har gået distance på 9 km og han rides på bane/ridehal og på tur alene langs vejen og han har flere gange været med på fællestur.

Stebbi har gjort det rigtig godt til de 2 stævner han har deltaget i. Til sit første stævne fik han to 5-pladser i T.8 og 4.5 med nogle rigtige fine delkarakter (selvom han gik uden sko.) Han var nem og ukompliceret at have med i "byen".

Stebbi er det sidste afkom efter Stormur frá Vindási som er kåret med 7.92 med 8,5 for hals. Flere afkom har gået stævner og en af dem har været med på landsholdet og gået DM med junior.

FF: Sörli frá Saudárkróki 1. klasse

M: Saga fra Østergaard - lækker ridehest med stort gangartspotentiale, avler lækre tölter.

MF: Hjalti fra Hala 1. klasse med 8.54 i rid med 9 for tölt

Vi har en ridehal så der mulighed for at se hesten trods vejret og den mørke tid.


F: Stormur frá Vindási

M: Saga fra Østergaard 2



Video er af første gang han bliver redet efter 2 måneders pause og uden sko.


SOLGT i 2016